Holistisch energetisch therapeute Aletta Dijkstra geeft healings op afspraak

Wanneer healing?
Soms belanden we in het leven in een vicieuze cirkel en healing kan je helpen die cirkel te doorbreken.Het kan je helpen om innerlijke energieblokkades op te ruimen en in balans te brengen. En het brengt veel rust.

 

Healing – wat is dat?
Healing is een therapeutische begeleidingsvorm die je helpt je evenwicht te (her)vinden en te bewaren.

 

Healing – wat gebeurt er?
Tijdens de healingsessie lig je op een behandeltafel. Je houdt je kleding aan en ook sieraden vormen geen belemmering voor de behandeling. Comfortabele kleding is prettig, maar zeker geen must: het is maar net waar jij je lekker bij voelt. Je krijgt een heerlijk warm kleed over je heen, zodat je je veilig en geborgen voelt. Vanaf het moment dat je ligt, daalt je energiefrequentie: je voelt dat er ruimte is om tot rust te komen. Healing vindt plaats door middel van aanraking, maar ik zal je altijd vragen of jij daar akkoord mee gaat.

 

Chakra's
De zeven chakra’s vormen de zeven energiecentra van je lichaam. Wanneer al deze chakra’s geopend zijn, stroomt de energie goed door, maar overactieve of inactieve chakra’s zorgen voor disharmonie in de energie. Elke chakra beïnvloedt bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Wanneer deze geopend zijn, heeft de energie alle ruimte om te stromen. Tijdens een healingsessie werk ik met je chakra’s, en je aura.

Laat je energie stromen en LEEF!
Kosten voor een healing/reading : € 29,00
Een sessie duurt ongeveer een uur.